Pistaciedrøm

6 stk. á 406 gram

Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin lys (935512)
350 g Helæg past. Skrabe (36225)
300 g Planteolie,vegetab. (33417)
225 g Vand
20 g Pastarom Pistachio (29186)

300 g Irca cream Pistacio (36704)

120 g Irca cream Pistacio (36704)
120 g Mirabella Hvid creme (36716)

CREDI® Cake Platin lys, æg, olie, vand og Pastarom Pistachio røres med spartel i 4 min ved lav hastighed.

300 g kagedej doseres pr. kageform (54501). Kagerne bages ved 165°C i ca. 40 min. og afkøles derefter.

Der sprøjtes 50 g Pistaciecreme ind hver kage - benyt en plast sprøjtepose og klip ethul på 5-7 mm, og stik posen et par cm ned i kagen, på langs af kagen.

Til topping blandes lige dele Pistaciecreme og Mirabella White. Det lunes, til det bliver flydende og røres sammen.

Kagerne tages ud af formen, og oversiden dyppes i den smeltede topping og sættes tilbage i formen.
Kagerne pyntes efter eget ønske.

Tip: Det er lettest at dyppe kagerne, når de har været på køl en times tid.