Opskrifter Her kan du frit hente inspiration til nyt og spændende bagværk, skabt med et twist. CBP indhenter trends og tendenser fra alle verdens hjørner og omsætter til gode opskrifter, som du nemt kan bruge i din dagligedag.Du finder inspiration fra blandt andet USA, Finland, Portugal og naturligvis Danmark. Giv dine kunder en smagsoplevelse af udenlandske noter eller morgendagens danske bagværk. Vis hvordan godt håndværk kan forvandle bagværk til en oplevelse ud over det sædvanlige og skille dig ud fra konkurrenten. Dubai-style...
Sulten efter mere viden ... Hvad bliver hot? Hvad skal du vide? Hvilke nye strømninger er på vej frem? For at bevare din kundekreds ikke mindst sørge for at nye kundegrupper kommer til, er det vigtigt at følge de trends og tendenser der rør sig. Tag idéer og gode muligheder til dig og tilpas det til din hverdag.Hvad siger krystalkuglen? Herunder har vi samlet en række spændende artikler, der stiller skarpt på diverse emner som giver dig et indblik i hvad fremtiden byder på.God læselyst. Individuel indpakning Overvejer du servering med individuel indpakning af brød og...
Produkter Vi har samlet en række informationer og produktark for vores produkter og leverandører inden for mel, kerner og øvrige ingredienser til bageriet. Læs blandt andet mere om kvalitetsmel fra Bornholms Valsemølle, produkter fra Odense Marcipan og chokolade fra Valrhona. Kvalitetsmel fra Bornholms Valsemølle Prøv de spændende gamle melsorter fra Bornholms Valsemølle. Det er danskproduceret kvalitetsmel med masser af smag. Prøv fx emmermel, purpurmel, ølandshvede eller svejderug. Valrhona chokolade Hos Valrhona er missionen at...
Videooversigt
Produkt information Vi har samlet produktark for en række af vores varer. Her kan du se oplysninger som anvendelse, holdbarhed, kollistørrelse mv. Mangler du et produktark for en konkret vare, så tøv ikke med at kontakte os. Isenkram Irca chokolade Fløde UHT 35% Cooling spray Blå farve spray Solsikkeprotein granulat Croissantdej Valrhona Inspiration...

Flere artikler …